Digital - Marketing - Communicatie - Sales

Over DNomads

About Brooklyn

Over DNomads

Wij zijn DNomads, een talentprogramma voor jong digitaal talent. Wij gebruiken onze passie voor digital en online knowhow voor en bij onze klanten. DNomads is select gezelschap, alleen toegankelijk voor echte paradijsvogels, talenten met een vernieuwende frisse blik. Talenten met lef en eigenzinnigheid. Wij brengen kleur op de werkvloer.

Ons logo: De Paradijsvogel

Leuk weetje, maar ons logo is een Paradijsvogel, een Bird of Paradise. Een mooiere, avontuurlijkere naam voor een vogel bestaat er niet. De Paradijsvogel staat voor eigenheid, avontuur, dapperheid, tegendraads en anders zijn. Het staat symbool voor wat een DNomad is. Voor waar we als team voor willen staan. Wie wij zijn.

Het verhaal achter DNomads

Ik ben DNomads niet zomaar begonnen. Het is een combinatie van factoren dat het zo gekomen is. Een verhaal dat ik graag met jullie wil delen.

Door het overlijden van mijn ouders op vroege leeftijd was ik in mijn “early twenties” de weg kwijt. Ik wist niet goed wat ik met mijn toekomst moest gaan doen. Letterlijk verdwaald, had ik vooral de behoefte om te vluchten, te reizen, te ontdekken wie ik was, wat ik wilde gaan doen met de rest van mijn leven.

Ik besloot om de wereld te gaan ontdekken, zoals ontdekkingsreizigers dat vroeger deden en had mijzelf als doel gesteld alle continenten voor mijn 25e tenminste een keer bezocht te hebben. Dit, in combinatie met een studie aardrijkskunde en een bijbaan in een reisboekwinkel. Reizen had van kinds af aan een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij.

Zo reisde ik naar het noorden van Canada om Eskimo’s te ontmoeten. Ging ik eind vorige eeuw als een van de eerste Europese toeristen naar Zuid-China om Marco Polo achterna te reizen. En last but not least, maakte een reis door het Andes gebergte in Zuid-Amerika. En daar in de grote zoutwoestijn Salar de Uyuni, op de grens van Chili en Bolivia, vond ik mijn doel, mijn purpose, mijn why om Dnomads 20 jaar later op te richten.

Ik raakte in gesprek met een aantal studenten uit Stanford. Ze hadden het over het internet, de toepassingen die het zou bieden voor reizigers (mind you GOOGLE bestond toen nog niet) en ik dacht; ik ga daar iets mee doen. Ik startte kort na deze trip met mijn website Avontuurlijkreizen.nl, een van de eerste travelportals van Nederland. De rest is history. Het was de start van mijn online carrière. Het heeft mij ontzettend veel plezier en avontuur gebracht.

Ik heb als online marketing manager, naast het runnen van verschillende eigen sites, mogen werken bij prachtige bedrijven als ROBECO, AEGON, Heijmans, de KVK en Essent.

Mijn liefde voor onderwijs en coachen heb ik een nieuwe draai gegeven door als docent digital marketing en communicatie te doceren op onder andere Breda University of Applied Sciences en de Hogeschool van Amsterdam. De afgelopen jaren heb ik als programmadirecteur het traineeship van SCHAAL+ vorm gegeven en tot 3 maal toe hiervoor een excellente beoordeling ontvangen van Thuiswinkel.org.

Maar nu is het tijd om nog dichter bij mijzelf te staan. DNomads is anders dan alles wat er nu op de markt is. Je krijgt veel kennis van toppers uit de wereld van digital, maar gaat ook aan de slag met jouw soft skills en persoonlijk leiderschap. En in lijn met mijn eigen DNA, gaan we als het kan ieder jaar op reis. Naar avontuurlijke bestemmingen om als een echte Digitale Nomad te leren, te ontdekken en te werken! Het gaat jouw wereld veranderen, mooier maker, nieuwe vrienden geven. De deur staat voor je open als je net als ik, groot durft te dromen en met veel passie dit avontuur aan wil gaan!

Vincent Roders
Oprichter van DNomads

About Brooklyn

Meer weten?

Wil je ons nog wat vragen? Dat kan! Je kunt ons per mail bereiken op info@dnomads.nl. Liever nu bellen?
Bel Vincent: 06 345 0 1862