Digital - Marketing - Communicatie - Sales

Ben jij het digitaal talent dat wij zoeken?

Nieuwsgierig?
About Brooklyn

Traineeships

Heb jij de ambitie en passie om het te gaan maken in de wereld van digital marketing of communicatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met ons unieke traineeship gaan we jou in korte tijd helpen aan een mooie opdracht. Dit combineren wij met een geweldig talentenprogramma waarbij wij jou de laatste kennis geven over actuele onderwerpen binnen de online marketing en communicatie. Denk hierbij aan social media strategie, online advertising, analytics of marketing automation. Daarnaast bieden wij jou een intensief persoonlijk leiderschapsprogramma dat wij samen met trainingsbureau MEC ontwikkeld hebben. Ook is er aandacht voor jouw “professionele skills”. Denk hierbij aan presentatievaardigheden. time management, projectmanagement en agile werken.

Jouw bagage

Minimaal een HBO diploma bij voorkeur richting marketing of communicatie
Maximaal 3 jaar relevante werkervaring
Een passie voor online marketing
Ondernemend en nieuwsgierig
Je hebt lef, bent vernieuwend en creatief
Je durft kleur te brengen op de werkvloer!

Ons aanbod

Fulltime baan
24 vakantiedagen op jaarbasis
Salaris 2500,- per maand
Laptop
Reiskostenvergoeding
Ervaren persoonlijke coach

On top of that

1 dag per week trainingen/masterclasses/persoonlijke ontwikkel traject
Lidmaatschap van een exclusieve tribe van DNomads
Bezoek aan seminars/events
Op de vrijdagnamiddag hebben wij regelmatig DN-borrels…

About Brooklyn
"DNomads helpt ondernemers in een wereld die sterk gedigitaliseerd is. Dat doen wij pro bono voor kleine of maatschappelijke ondernemers."

Vincent Roders founder DNomads

Digitale marketing & communicatie knowledge boosters

Vanzelfsprekend vergroten we je kennis op online marketing gebied door samen te werken met de crème de la crème van ervaren trainers en experts.
Wij bieden je knowledge boosters aan over growth hacking en conversion rate optimisation (CRO), contentmarketing, webanalyse, online advertising (SEA), influencer marketing en social media strategie. Aangevuld met zaken als agile marketing en projectmanagement vaardigheden.

Soft Skills

Bij DNomads krijg je een uniek programma met de nadruk op de ontwikkeling van jouw sociale en emotionele vaardigheden. Je leert de verschillende types van organisatie kennen, de cultuurverschillen, hoe met politiek gevoelige situaties om te gaan, hoe leiderschap te tonen en draagvlak te creëren. Wat is impact en hoe ga jij dat waarmaken?

Ons programma is een combinatie van inhoudelijk, ontwikkeling van persoonlijke leiderschap, soft skills en alles wat daar verder nog tussen zit.

Work life balance

Bij DNomads geloven we in een gezonde geest in een gezond lichaam. Je krijgt bij ons de ruimte voor sport en ontspanning. Naast het aantal vrije dagen, bieden we je bijvoorbeeld mindfullness oefeningen met een ervaren coach en yogales. Ook heb je DNomads dagen. Dat zijn dagen waar het je vrij staat om zinvol werk te doen voor een maatschappelijk of ecologisch doel of te werken aan je eigen concept.

Het samen leren van en met elkaar.
Dat maakt ons talentprogramma zo sterk.

Livingrooms

Op vrijdagmiddag hebben wij regelmatig aan het einde van de dag onze DN-borrels. Hier is iedereen die aan ons verbonden is, van harte welkom: talenten, trainers en klanten. Telkens kiezen we een andere ‘huiskamer’ ergens in Nederland waar we bij elkaar komen om de week af te sluiten.

Meer weten?

Wil je ons nog wat vragen? Dat kan! Je kunt ons per mail bereiken op info@dnomads.nl. Liever nu bellen?
Bel Vincent: 06 345 0 1862