Digital - Marketing - Communicatie - Sales

investeer nu in digitaal talent bij jou op de werkvloer

About Brooklyn

Voor organisaties

Digitalisering is niet meer weg te denken uit jouw organisatie. Je moet mee. Dat maakt deze bizarre periode ons wel duidelijk. Het hebben van een goede online strategie is noodzakelijk.

DNomads biedt een pool aan jonge digitale professionals die je helpen met het op orde brengen van je online marketing en sales activiteiten. Ze zijn anders dan wat je tot nu toe gezien hebt. Ze zijn selectief door ons gekozen op basis van hun werkattitude en persoonlijkheid. Door middel van ons exclusieve kennisprogramma blijven de talenten zich ontwikkelen en krijgen zij constant actuele kennis aangeboden. Daarnaast blijven wij ieder talent persoonlijk begeleiden, ook op de werkvloer. Dat maakt ons anders en uniek.

Impact maken

Een veel gehoorde kreet onder jongeren is dat ze “impact” willen maken. Het mooie is dat ze vaak zelf niet weten wat ze hier nou precies mee bedoelen. Wij denken dat impact verschilt per rol en soort organisatie waar het talent werkt. We leren organisaties samen met het talent aan de voorkant goed vast te leggen, wat er van hen wordt verwacht en wanneer er sprake is van zichtbaar resultaat.

Vast of flexibel

DNomads staat voor digitale vrijheidsdenkers. Wij houden niet van hokjesdenken. Dus vertel ons wat je wensen zijn ten aanzien van de digitale skills die je zoekt en de contractvorm waarin – vast dienstverband, tijdelijke opdracht of stageplek. We komen graag in gesprek.

Commitment

Wij geloven dat wij door onze jarenlange ervaring met jonge mensen, begrijpen hoe je hen beter aan je bedrijf committeert. Het zal lef van je vragen en aanpassingsvermogen, maar je krijgt er hardwerkende gepassioneerde medewerkers voor terug. We gaan graag het gesprek aan!

About Brooklyn
"“Onze marketing manager is een toptalent. Naast het vinden van het juiste talent, begeleidt DNomads ook in de ontwikkeling die ze doormaken. Perfecte combinatie voor het invullen van de juiste rol. DNomads luistert naar wat we zoeken en denkt flexibel mee bij het invullen van onze vraag, wat voor ons zeer belangrijk is in deze tijd.”

"

Martijn van Bommel Agium EPM

Meer weten?

Wil je ons nog wat vragen? Dat kan! Je kunt ons per mail bereiken op info@dnomads.nl. Liever nu bellen?
Bel Vincent: 06 345 0 1862