Digital - Marketing - Communicatie - Sales

Ben jij het digitaal talent dat wij zoeken?

Nieuwsgierig?
About Brooklyn

Voor Talenten

✔ Je bent net klaar met je studie en op zoek naar een uitdagende baan?
✔ Je hebt al relevante werkervaring maar je wordt niet uitgedaagd?
✔ Denk je graag out of the box?
✔ Heb je een grote passie voor online?
✔ En…ben je ambitieus?

Dan ben jij misschien “de paradijsvogel” die we zoeken!

Bij DNomads zoeken we “vrijdenkende” jonge mensen met kleur, met passie voor het online marketing – en communicatievak. Mensen met een verhaal. Jij snapt wat digitaal werken en leven betekent en je hebt het lef voor jezelf op te komen en anderen uit te dagen. Herken jij jezelf hierin? Sluit je dan bij ons aan. DNomads zoekt voor jou een passende opdracht en begeleidt je persoonlijk in je verdere carrière.

About Brooklyn
"DNomads helpt ondernemers in een wereld die sterk gedigitaliseerd is. Dat doen wij pro bono voor kleine of maatschappelijke ondernemers."

Vincent Roders founder DNomads

Digitale marketing & communicatie knowledge boosters

Vanzelfsprekend vergroten we je kennis op online marketing gebied door samen te werken met de crème de la crème van ervaren trainers en experts.
Wij bieden je knowledge boosters aan over growth hacking en conversion rate optimisation (CRO), contentmarketing, webanalyse, online advertising (SEA), influencer marketing en social media strategie. Aangevuld met zaken als agile marketing en projectmanagement vaardigheden.

Kennis is belangrijk. Het is de kunst om met deze kennis impact te maken voor en bij onze opdrachtgevers.
Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van jouw soft skills en persoonlijk leiderschap.

Soft Skills

Bij DNomads krijg je een uniek programma met de nadruk op de ontwikkeling van jouw sociale en emotionele vaardigheden. Je leert de verschillende types van organisatie kennen, de cultuurverschillen, hoe met politiek gevoelige situaties om te gaan, hoe leiderschap te tonen en draagvlak te creëren. Wat is impact en hoe ga jij dat waarmaken?

Ons programma is een combinatie van inhoudelijk, ontwikkeling van persoonlijke leiderschap, soft skills en alles wat daar verder nog tussen zit.

Work life balance

Bij DNomads geloven we in een gezonde geest in een gezond lichaam. Je krijgt bij ons de ruimte voor sport en ontspanning. Naast het aantal vrije dagen, bieden we je een huurfiets, een sportabonnement, mindfullness oefeningen met een ervaren coach en yogales. Ook heb je per maand twee DNomads dagen. Dat zijn dagen waar het je vrij staat om zinvol werk te doen voor een maatschappelijk of ecologisch doel. Verder gaan we in de toekomst samen op reis om te werken, te trainen en lokale initiatieven te ondersteunen met onze online kennis en kunde.

Het samen leren van en met elkaar.
Dat maakt ons talentprogramma zo sterk.

Livingrooms

Elke vrijdagmiddag hebben wij aan het einde van de dag DN-borrels. Hier is iedereen die aan ons verbonden is, van harte welkom: talenten, trainers en klanten. Telkens kiezen we een andere ‘huiskamer’ ergens in Nederland waar we bij elkaar komen om de week af te sluiten.

Meer weten?

Wil je ons nog wat vragen? Dat kan! Je kunt ons per mail bereiken op info@dnomads.nl. Liever nu bellen?
Bel Vincent: 06 345 0 1862